Servicii

Servicii

Suport tehnic din prima clipă. Instruire. Asistență

Odată cu trecerea anilor, experienţa căpătată ne-a permis să ne extindem activitatea. Astfel,  Reliable Solutions Distributor oferă, pe lângă soluții hardware și software, o gamă variată de servicii de consultanță, instruire, audit și certificare pentru companii ce activează în următoarele domenii de activitate: business, securitate, financiar-bancar, proiectare în construcții, arhitectură, inginerie, energetică, design, telecomunicații, educație și nu numai.

CURSURI

După un deceniu de furnizare de servicii și programe de învățare pentru profesioniști din Republica Moldova și România, ne-am dezvoltat know-how-ul și programele pentru a face obținerea de calificari cât mai simplă. Oamenii reprezintă cea mai importantă resursă pe care o are o companie - aceasta trebuie îngrijită, pregatită, dezvoltată pentru a putea satisface nevoile de funcționalitate în lucrul de zi cu zi.

CERTIFICĂRI

RSD, în baza parteneriatelor cu organisme de certificare cu renume mondial precum Certind și TUV Austria GMBH, RSD vă ajută să obțineți certificări pentru o mai mare recunoaștere la nivel internațional. Obțineți certificări în domeniul securității, a sistemelor de operare și a aplicațiilor de business.

AUDIT

Specialiștii care realizează auditul urmăresc o serie de pași esențiali pentru identificarea breșelor de securitate, a vulnerabilităților și a gradului de performanță a sistemelor IT. Din punct de vedere al securității, este analizat modul în care circulă informațiile în interior și sunt identificate posibilele riscuri de acces neautorizat la rețea și la resursele acesteia, dar și de pierdere a datelor.

Obiectivul nostru

Să contribuim la creșterea calității serviciilor IT&C în Republica Moldova.

Aveți nevoie de ajutor?

RSD OFERĂ CONSULTANȚĂ

Prin consultanța IT, oferim suport informațional de specialitate companiilor. Consultanța IT contribuie semnificativ la obținerea unui avantaj competitiv prin identificarea celor mai adecvate soluții de exploatare a infrastructurii IT și valorificarea noilor tehnologii.
Consultanții noștri sunt la curent cu cele mai noi tehnologii IT și soluții prin care va puteți optimiza costurile, îmbunătăți eficiența și rezultatele activității. Alegând serviciul nostru de consultanță IT veți fi asigurat de accesul la cele mai noi și mai performante soluții hardware și software raportate la nivelul bugetului dvs.