Cursuri

Cursuri

Ce aduce nou RSD pe piața locală de instruire in domeniul IT&C?

Deși importantă pentru dumneavoastră, dezvoltarea profesională, se poate dovedi a fi o provocare. Cu RSD este simplu. După un deceniu de furnizare de servicii și programe de învățare pentru profesioniști din Republica Moldova, România și nu numai, ne-am dezvoltat know-how-ul și programele pentru a face obținerea de calificari și certificări cât mai simplă. Oamenii reprezintă cea mai importantă resursă pe care o are o companie. Această resursă trebuie îngrijită, pregatită, dezvoltată pentru a putea satisface nevoile de funcționalitate în lucrul de zi cu zi.

Noțiunea de „training” poate fi privită, astfel, din perspectiva mai largă a procesului educațional. În esență, training-ul nostru se adresează oricărei persoane care dorește să se perfecționeze sau să se specializeze într-un domeniu anume din lumea IT.

Oferta noastră de cursuri de formare în domeniul IT:

Portofoliul nostru de training acoperă subiecte precum crearea de rețele, programare, sisteme de operare, securitate cibernetică, telefonie, video, virtualizare, centru de date, stocare de date, baze de date, design web, Microsoft Office (Excel, Word, etc), Linux etc. 

 • Cursuri pentru implementarea și gestionarea software.
 • Cursuri pentru auditori, consultanți în domeniul standardelor – ISO9001, ISO27001, ISO20000, ISO 37001, etc.
 • Cursuri pentru programatori în diverse limbaje de programare (Java, DevOps, Phyton, C++, etc).
 • Cursuri pentru project management și ITIL – certificare Axelos/ People Cert.
 • Cursuri în domeniul cybersecurity – IAPP pentru GDPR, Comptia, CISSP, Mile2 (certificare NATO), etc.
 • Cursuri în domeniul protecției datelor cu caracter personal.
 •  

Înscrie-te chiar acum la primul tău curs!

ITtraining îți oferă o cea mai variată gamă de cursuri, totul la un click distanță.

Cui ne adresăm?

Celor încă de pe băncile școlii / facultății, sau celor care doresc o schimbare completă în parcursul profesional și aleg reconversia;

Celor ce sunt interesați în programe ce le-ar dezvolta roluri și competențe IT noi: profesioniști în IT, manageri de proiect, auditorilor din domeniul IT și nu numai.

Ce aducem nou pe piața locală de instruire în domeniul IT&C?

 • O ofertă centralizată, unde se pot găsi o varietate mare de cursuri din domeniul IT, fără a fi nevoie să cautați în mai multe locuri și o echipă specializată care vă oferă consultanță.
 • RSD a încheiat parteneriate NUMAI cu Centre de Training autorizate, astfel asigurînd calitatea certificărilor, cursurilor și examenelor livrate.
 • Cursurile sunt livrate de formatori și traineri cu experiență în aplicarea normelor de audit al sistemelor informaţionale, managementul riscurilor IT/securitate, managementul serviciilor IT, guvernare IT și implementarea de soluții de securitate în diverse organizații și industrii.
 • Cursurile se vor finaliza cu o certificare internațională sau vouchere pentru examenele oferite de anumiți lideri din domeniu, astfel că absolvenții acestor cursuri vor avea șanse mai mare de angajare în firme internaționale.